Reisorganisaties

De leukste reisorganisaties van Nederland? Klik op een organisatie om hun reizen te bekijken.
AsiaDirect
Omdat wij er al zijn!
Individuele rondreizen, familiereizen, strandvakanties
AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Zuidoost-Azië, met alle reisgaranties zoals ANVR en SGR. AsiaDirect biedt individuele rondreizen op maat.
333travel
Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Individuele rondreizen, bouwstenen, fly drive, strandvakanties
333Travel is specialist in verre reizen op maat. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen.
Djoser
Met oog voor de Wereld
Groepsreizen, wandel- en fietsvakanties, famliereizen
Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.
Natuurlijk Reizen
Voelen, Proeven & Ervaren!
Natuurreizen, groeps- en singlereizen, culinaire reizen, fietsreizen
Natuurlijk Reizen is gespecialiseerd in actieve, kleinschalige reizen binnen en buiten Europa. Zij bieden verschillende soorten reizen op bijzondere bestemmingen.
Van Verre
brengt je verder
Individuele rondreizen
Van Verre biedt individuele (rond)reizen op maat aan in het hogere segment naar diverse landen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under.
Merapi Tour & Travel
Individuele reizen en groepsreizen Indonesië
Merapi is de specialist voor reizen naar Indonesie. Het aanbod van Merapi bestaat uit individuele– en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen.
Natuurlijk Reizen
Voelen, Proeven & Ervaren!
Natuurreizen, groeps- en singlereizen, culinaire reizen, fietsreizen
Natuurlijk Reizen is gespecialiseerd in actieve, kleinschalige reizen binnen en buiten Europa. Zij bieden verschillende soorten reizen op bijzondere bestemmingen.
Oad
Busreizen, muziekreizen, wandel- en fietsvakanties
Oad organiseert o.a. dagtochten, busreizen, riviercruises, cultuurreizen en trips naar Disneyland® Paris voor de individuele markt en groepen.
Riksja Travel
brengt je dichterbij
Individuele rondreizen, bouwstenen
Riksja Travel is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van individueel reizen. Bekend zijn de bouwstenen waarmee je jouw individuele en unieke reis samenstelt.
Voetbalreizen.com
More than soccer
Voetbalreizen, combinatiereizen voetbal & darts
Voetbalreizen.com is de online expert voor geheel georganiseerde voetbalreizen naar de mooiste Europese competities, zoals Spanje, Engeland, Italië en Duitsland.
de Jong Intra Vakanties
Gewoon perfect geregeld.
Stedentrips, busreizen, zonvakanies, wintersport
de Jong Intra is een gerenomeerde Nederlandse touroperator met verschillende reisthema\'s, zoals weekendjes weg, riviercruises, autovakanties en meer.
Transavia Holidays
Vlucht & Hotel, Vlucht & Vervoer
Met Transavia Holidays boek je eenvoudig een vlucht, hotel én huurauto. Stel zelf je perfecte vakantie samen tegen een scherpe prijs.
ANWB Reizen
Groepsreizen, autovakantie, fietsreizen, wintervakantie
ANWB biedt reizen variërend van kampeerrondreizen tot fietsreizen en van groepsrondreizen tot cruises. In 2021 is FOX Reizen overgegaan in ANWB Reizen.
Sawadee
vakanties voor reizigers
Groepsreizen, singlereizen, premium reizen, 22-35ers reizen
Sawadee richt zich op actieve en avontuurlijke groepsreizen. Zij bieden meer dan 150 bijzondere reizen naar o.a. Europa, het Midden-Oosten, Azie en Latijns-Amerika.